5 canapele potrivite pentru apartamentul tău

Atunci când amenajezi un apartament, trebuie să ții cont că, de cele mai multe ori, spațiul este unul limitat. Astfel, este necesar să acorzi o atenție deosebită pieselor pe care le vei alege pentru spațiul tău. O canapea poate fi o alegere dificilă, mai ales dacă dorești să fie atât funcțională și confortabilă, cât și să se încadreze în designul casei tale. Descoperă mai jos câteva sfaturi despre cum să alegi o canapea pentru un spațiu limitat, astfel încât să poți să te bucuri de confort dar și de funcționalitate și alege din recomandările noastre.

Este important să măsori dimensiunile camerei tale

Înainte de a cumpăra o canapea, este important să măsori dimensiunile camerei tale și să decizi ce dimensiuni de canapea se potrivesc cel mai bine în spațiul tău. În general, o canapea cu o lungime de 200-250cm de centimetri ar trebui să se încadreze cu succes într-un apartament mic.

Alege o canapea cu un design simplu

O canapea cu un design simplu și modern, nu va încărca aspectul unei camere și chiar poate da senzația de mai mult spațiu. Optează pentru culori deschise și materiale cu texturi fine și netede, cum ar fi stofă sau catifea. Nu este nevoie să accesorizezi canapeaua cu multe pernuțe decorative sau pleduri, ci urmărește să păstrezi un aspect aerisit și minimalist într-o cameră cu suprafață redusă.

Optează pentru o canapea extensibilă sau cu depozitare

Pentru un plus de functionalitate și pentru a utiliza spațiul la capacitate maximă, poți alege o canapea extensibilă sau una cu ladă de depozitare. Astfel, camera în care este amplasată canapeaua, va avea funcțiuni multiple. Canapelele moderne sunt dotate cu sisteme extensibile sau cu spații de depozitare ascunse, întocmai pentru a veni în ajutorul utilizatorului și a-i oferi mai multe avantaje într-un spațiu mic.

Gândește-te la confortul tău personal

Cel mai important, alegerea canapelei potrivite depinde de nevoile și de preferințele personale. Dacă petreci mult timp pe canapea, atunci ar trebui să optezi pentru o canapea cu șezut mai adânc și un spătar mai înalt, potrivită pentru postura ta. Dacă îți plac canapelele cu șezut mai tare, atunci ar trebui să alegi o canapea mai îngustă și cu perne mai tari.

 

Pe lângă aceste sfaturi, asigură-te că alegi o canapea de calitate, care este construită cu materiale durabile și este confortabilă pentru tine. Prestige Home este unul dintre cei mai mari producători de mobilier tapițat, paturi și saltele din România. Precizia, îngrijirea și atenția la detalii sunt factorii noștri cheie ce garantează produse de înaltă calitate și gândite funcțional.


Iată câteva exemple de canapele potrivite pentru apartamentul tau din care poți alege: 

Canapea extensibila cu 3 locuri Bellagio

Canapeaua Bellagio are 3 locuri și este extensibilă cu o suprafață de dormit de 130x190cm. Șezutul cu adâncimea de 63cm, face din această canapea o variantă foarte confortabilă, potrivită dacă petreci mai mult timp pe canapea. În plus, lungimea de 242cm o face usor de incadrat intr-un apartament.

 

Canapea fixa Helsinki

Modelul de canapea fixă Helsinki este modern și versatil. Se potrivește cu succes și în spațiile mai mici, având o lungime de 190cm. Are un design simplu și o poți accesoriza cu mai multe pernuțe în culori și imprimeuri complementare.

 

Canapea extensibila cu 3 locuri Astoria

Canapeaua Astoria este un model confortabil, cu un design simplu și modern. Funcția de canapea extensibilă aduce plus de valoare acestei opțiuni și poate fi o alegere perfectă pentru un spațiu restrâns. Dimensiuni: 241x96x86cm

 

Canapea extensibila cu 3 locuri Tenerife

Tenerife este un model de canapea care te invită să te așezi. Șezutul pentru 3 persoane, tetierele reglabile și pernele moi, fac această canapea să fie confortabilă și relaxantă. Fiind extensibilă, poți avea încă un spațiu de dormit în casa ta.

 

Canapea extensibila si cu lada de depozitare 3 locuri RigaAlege canapeaua Riga pentru multiplele funcționalități pe care aceasta le oferă. Cu o lungime totală de doar 227cm, această oferă o suprafață de dormit de 145x190cm și în plus are și ladă de depozitare. Este modelul perfect pentru un apartament mic și designul său simplu se va încadra cu succes în orice amenajare.


În concluzie, alegerea unei canapele pentru un apartament poate fi o sarcină dificilă, dar este important să alegi o canapea care să se potrivească spațiului tău și să fie confortabilă pentru tine.


Descoperă întreaga colecție de canapele aici iar dacă ai nevoie de ajutor în alegerea ta, consultanții noștri sunt gata să te ajute.

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate