Cum returnez?

Descărcați și completați formularul

Trimite formularul la adresa de e-mail info@prestigehome.ro

Atașați formularul tipărit de colet (Str. Unitatii, Nr. 38, Ilfov)

Returul

Returnarea produselor dacă produsele returnate sunt noi și nefolosite, însoțite de dovada de achiziție și dacă este posibil cu ambalajul original (bine ambalate și protejate la transport).

Cheltuielile aferente returului sunt suportate de client, iar produsul original trebuie transmis catre Prestige Home printr-un curier organizat de tine.

Iti invederam faptul ca in anumite situatii, anumite categorii de produse nu se pot returna:

  • Produse care prezinta modificari fizice: lovituri, ciobiri, zgarieturi, urme de uzura etc.;

  • Produse care nu prezinta accesoriile originale initiale;

  • Produse fara ambalaj original, eticheta etc.;

  • Produse livrate in urma unor comenzi speciale.

Saltele si Saltele tip Topper pot fi returnate doar daca sunt sigilate, respectiv daca ambalajul nu a fost inlaturat.

Taxe de retur:

Colțare/Canapele – 179 lei
Saltele/Paturi/Fotolii – 99 lei
Tabureti/Pufs/Sunny – 49 lei

 

Informații privind restituirea banilor

În cazul achizițiilor făcute în rate cu unul din cardurile de cumpărături ale băncilor partenere, rambursarea banilor se va face exclusiv pe cardul cu care s-a efectuat achiziția în rate a produselor.

Returnarea contravalorii produsului se face în termen de 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Returnarea produselor cu defect

Dacă returnați un produs care prezintă defect de fabricație sau un defect care a survenit în urma transportului, acesta trebuie să fie returnat exact în același condiții ca și restul produselor care fac obiectul prezentului regulament

Returul va fi suportat si organizat de Prestige Home. Si in acest caz, te rugam sa ne transmiti o solicitare la adresa de email info@prestigehome.roimpreuna cu fotografii ale produselor receptionate. 

Inlocuirea produselor

In cazul in care doresti inlocuirea produsului / produselor comandat(e), te rugam sa contactezi in prealabil Customer Care la adresa de e-mail info@prestigehome.ro in care vei specifica, ca si in cazul unui retur, numele complet, date de contact valabile (numar de telefon si adresa de e-mail), numarul comenzii, produsul / produsele pe care doresti sa il / le inlocuiesti.
Aceasta operatiune se realizeaza in limita stocului disponibil, iar in cazul in care noul produs nu se afla in stoc, iti poti alege un alt produs cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea de catre noi.
Dupa confirmarea disponibilitatii produsului pe care doresti sa il inlocuiesti, este necesar ca produsul original sa fie transmis catre Prestige Home, prin curier ,la adresa: Str. Unitatii, Nr. 38, Ilfov.
De asemenea, te rugam sa ai in vedere ca produsul pe care il vei returna sa nu prezinte forme de uzura, deteriorari, si sa fie insotit de ambalajul original.
La momentul receptionarii comenzii de retur, Prestige Home iti va expedia comanda de schimb. Costul de livrare al comenzilor de schimb este suportat de Prestige Home.