REGULI DE PROCESARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1.Definiții


1.1. Operator de date site-ul web www.prestigehome.ro Operatorul (denumit în continuare "operator de date") este "PRESTIGE MOB SRL", CUI 6600187, Str. Unității, Nr. 38, Ilfov București adresa de e-mail: info@prestigehome.ro.


1.2. Cumpărătorul este o persoană fizică sau juridică care a achiziționat bunuri în magazinul online www.prestigehome.ro


1.3. Regulile de prelucrare a datelor cu caracter personal (denumite în continuare "regulile") reglementează principiile de bază ale colectării, prelucrării și stocării datelor cu caracter personal pe care controlorul de date gestionează prelucrarea datelor cu caracter personal ale cumpărătorului.

2.Dispoziții generale


2.1. Prelucrarea datelor cu caracter personal ale Cumpărătorului este reglementată de Legea cu privire la protecția juridică a datelor cu caracter personal din Romania și de alte acte juridice care reglementează colectarea acestor date și prezentele Reguli.

2.2. Datele cumpărătorilor sunt colectate în scopuri definite și legitime, procesate corect.


3. Prelucrarea datelor cu caracter personal

3.1. Cumpărătorul este de acord că datele personale pe care le transmite în mod voluntar la momentul comenzii vor fi prelucrate în conformitate cu prezentele Reguli.

3.2. Cumpărătorul are dreptul să acceseze datele sale personale și să aibă dreptul de a corecta sau șterge datele personale incorecte, incomplete, inexacte prin e-mail. trimiteți un e-mail la prestigehome.ro sau sunând la 0316 312 666. În acest caz, vânzătorul trebuie să implementeze imediat cererea cumpărătorului (în termen de 1-2 zile).


3.3. Operatorul de date recunoaște și respectă dreptul la confidențialitate al fiecărui cumpărător care comandă la magazin online la www.prestigehome.ro. Operatorul de date colectează și utilizează datele personale ale cumpărătorului (numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și alte informații furnizate de magazinul online la momentul comenzii) pentru a procesa comenzi sau a îndeplini alte obligații contractuale. Clientul își poate exprima consimțământul / respingerea utilizării datelor sale personale în scopuri de marketing direct în comandă. El face acest lucru prin bifarea (Sunt de acord că datele mele personale vor fi utilizate în scopuri de marketing direct). Trimitem un buletin informativ lunar la adresa de e-mail a clientului. (avem opțiunea de a renunța la sfârșitul buletinului informativ - clientul nu va mai primi buletinul informativ).


3.4. Operatorul de date se obligă să nu dezvăluie datele cu caracter personal ale cumpărătorului unor terțe părți, cu excepția partenerilor Operatorul de Date care furnizează livrarea bunurilor sau alte servicii legate de executarea comenzii de către Cumpărător. În toate celelalte cazuri, datele cu caracter personal ale cumpărătorului pot fi divulgate terților doar în conformitate cu procedura prevăzută de actele juridice ale Romaniei.

3.5. Datele personale vor fi prelucrate utilizând mijloace sigure pentru a preveni distrugerea, dezvăluirea sau alte activități ilegale la o astfel de dată.

3.6. Datele personale care au convenit să fie utilizate în scopuri de marketing direct sunt stocate într-o bază de date activă și utilizate timp de 3 ani în scopuri de marketing direct. După această perioadă, datele despre clienți sunt imediat (automat) distruse. Datele personale sunt distruse automat de către persoana responsabilă.

4.Schimbarea regulilor

4.1. Operatorul de date are dreptul să înlocuiască parțial sau integral Regulile prin notificarea magazinului online Furniture1.lt. Vânzătorul se angajează să facă o posibilitate tehnică pentru ca Cumpărătorul să reînnoiască Politica de confidențialitate.

4.2. Adăugările sau modificările Regulamentului intră în vigoare de la data publicării, adică din ziua în care apar în magazinul onlineprestigehome.ro

4.3. În cazul în care Cumpărătorul nu este de acord cu noua versiune a Regulilor, acesta are dreptul să îl refuze în scris.

4.4. În cazul în care Cumpărătorul continuă să utilizeze serviciile oferite de magazinul online după completarea sau modificarea Regulilor, se consideră că Cumpărătorul acceptă noua ediție a Regulilor.

5.Prezentarea și transmiterea informațiilor

5.1. Toate notificările legate de prelucrarea datelor cu caracter personal sunt furnizate controlorului de date prin e-mail prestigehome.ro sau prin poștă.

5.2. Răspunsul este furnizat de controlorul de date în aceeași formă ca și mesajul sau revendicarea primită.