Prestige Home - magazinul tău online pentru casă&living.

Nu ai chef să te pierzi în căutarea unei canapele noi în magazinul de mobilă? Apoi ați ajuns în locul potrivit: la Prestige Home puteți alege pur și simplu piesa de mobilier perfectă dintr-o gamă largă pentru fiecare stil și buget. Indiferent ce căutați, la ce oră și de unde - cu noi puteți cumpăra și naviga într-un mod relaxat de pe telefonul mobil, tabletă și computer. Ai nevoie totuși de ajutor? Asistenții noștrii te pot îndruma și ajuta să alegi produsul ideal! Poți face asta simplu și direct pe chat, telefonic sau chiar prin email.

 

Curios despre Prestige Home?

Prestige Home cu sediul central în București, este unul dintre cei mai mari producători de mobilier tapițat, paturi și saltele din România. Precizia, îngrijirea și atenția la detalii sunt factorii noștri cheie și garantează produse de înaltă calitate și gândite funcțional, la o manopera perfectă.

Satisfacția clienților noștri este principala noastră preocupare. Atingem acest obiectiv prin controlul continuu al calității, optimizarea constantă a proceselor de producție și a gamei de modele. Angajații noștri lucrează produsele noastre conform celor mai înalte standarde de calitate.

Dar cel mai mare avantaj al Prestige Home este implicarea angajaților săi. De la ucenici la manageri, personal de vânzări până la graficieni, de la tâmplari la croitorese, toată lumea trage impreuna aici.

Începând cu tăierea lemnului, până la producerea arcurilor, matlasarea, ambalarea și livrarea - aproape toate procesele sunt efectuate în interior. Proiectarea și măiestria întâlnesc tehnologia de producție controlată de computer, în timp ce precizia și îngrijirea joacă un rol la fel de important ca timpii de producție orientați spre client.

Vă va plăcea frumoasa colecție de țesături premium disponibile pe canapele, arcuri și paturi Prestige Home. Fiecare design de țesătură a fost atent selectat și testat riguros. Toate cusăturile sunt cusute dublu pentru rezistență și durabilitate sporite.