Prestige Home - Despre noi

Prestige Home - Magazinul tău online pentru casă și living

Nu ai chef să te pierzi în căutarea unei canapele noi în magazinul de mobilă?

Ați ajuns în locul potrivit. La Prestige Home puteți alege piesa de mobilier perfectă dintr-o gamă largă pentru fiecare stil și buget. Indiferent ce căutați, la ce oră și de oriunde, de la noi puteți cumpăra online rapid și în siguranță direct din confortul casei dumneavoastră.

Sunteți nehotărât și aveți nevoie de ajutor? Asistenții noștrii vă pot îndruma și ajuta să alegeți produsul ideal! Nu ezitați să ne contactați telefonic sau pe email.

Tel: 031 631 2666
Email: info@prestigehome.ro

 

Cine suntem noi?

Povestea noastră începe în anul 2002 când am înființat compania și la scurt timp după, am început construcția primei noastre fabrici de produse.

Suntem mândri de produsele noastre fabricate cu măiestrie în România și de cei peste 200 de angajați ai noștri.

Fabrica noastră se află în Balotești, Județul Ilfov, și în prezent suntem unul dintre cei mai mari producători de mobilier tapițat, paturi și saltele din România.

Precizia, îngrijirea și atenția la detalii sunt factorii noștri cheie ce garantează produse de înaltă calitate și gândite funcțional.

Satisfacția clienților noștri este principala noastră preocupare. Atingem acest obiectiv prin controlul continuu al calității, optimizarea constantă a proceselor de producție și a gamei de modele. Angajații noștri lucrează produsele noastre conform celor mai înalte standarde de calitate.

Dar cel mai mare avantaj al Prestige Home este implicarea angajaților săi. De la ucenici la manageri, personal de vânzări până la graficieni, de la tâmplari la croitorese, toată lumea este dedicată pentru dumneavoastră.

Începând cu tăierea lemnului, până la producerea arcurilor, matlasarea, ambalarea și livrarea - aproape toate procesele sunt efectuate în interior.

Scopul nostru este să aducem bucuria în casele dumneavoastră!